top of page

Frigiliana/Nerja

Frigiliana er vores naboby og en af de smukkeste af Andalusiens ”hvide landsbyer”, men også lidt mere "turistet" end Torrox. Byen er en typisk spansk landsby, der er utroligt smukt vedligeholdt og med udsigt til Middelhavet hvor den kendte by Nerja ligger.
Frigiliana er et kunstnerisk trækplaster og mange internationale og anerkendte kunstnere holder til i byen og området. Byen grænser op til naturparken "Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama" og der er mange gode vandrestier i området.
Nerja var engang en lille fiskerlandsby, men er nu et blomstrende ferie-opholdssted der alligevel har bevaret  sin originale charme og karakter.
Den gamle mauriske fæstning er blevet omdannet til det kendte Balcón de Europa med spektakulær udsigt ud over kystlinien.
I området findes drypstenshuler med imponerende stalakitter. Grotterne er Spaniens tredje mest besøgte turist attraktion og i sommerperioden opføres der koncerter i hulerne. 
Nerjas kystlinie understøttes af spektakulære klipper, som beskytter maleriske strande og intime bugter. Vandsportsentusiaster kan nyde at stå på vandski, dykke og sejle kano. 

bottom of page