top of page

Gode tips og links

Her kan du se en række af gode tips, links og ideer til din rejse.

Vandreture

 

I området er der en masse smukke vandreture. I huset har vi lagt beskrivelser af 8 forskellige vandreture. Men prøv at se videoen fra en af turene. Klik her

Male, kokke-og rideskole 

 

Er man til aktiv ferie, kan man også tilmelde sig enten male eller kokkeskole. Prøv at søge på Google og der kommer flere tilbud frem. Kan man ride venter der fantastiske oplevelser i bjergene.

Gibraltar og Afrika tur

 

På Costa del Sol kan du holde ferie i 3 lande på én gang. Et par timers kørsel vest for Malaga ligger Gibraltar, hvor du kan opleve en lille bid af England. Gibraltar er britisk oversøisk territorium - en 2,5 m2 klippe-halvø, der ligger ved indsejlingen til Middelhavet.
Gibraltar er et perfekt sted for en heldagsudflugt, hvor du kan shoppe (Gibraltar er toldfrit område), nyde en pint på en ægte engelsk pub og besøge den smukke drypstenshule St. Michaels Grotte. Fra toppen af ”The Rock” kan du nyde udsigten til Afrika i selskab med de faste indbyggere i Gibraltar, der er kendt for at være temmelig nærgående. Parker eventuelt bilen i La Linea og gå over landingsbanen ud til Gibraltar. HUSK PASSET!
Har du lyst, kan du sejle over Gibraltarstrædet og besøge Marokko og byen Tanger 
 

Ski-tur og Juleudflugt til Granada

 

Ja -det lyder som en vits, men fra december til marts kan man stå på ski lidt over en time fra huset og om aftenen  sidde i skjorteærmer i Granada!  
I Sierra Nevada er der storartet skiterræn, og der er mulighed for at leje Skiudstyr. 
Klik her for at læse mere om skitur


Klik her for at læse mere om Juleudflugt 

 

Rosinruten

 

Rosinruten er på 62 km og går igennem et smukt landskab i La Axarquía, lige øst for Málaga. Ruten starter i Moclinejo og passerer derefter byerne Almáchar, El Borge, Cútar, Comares og Totalán. Her bliver der dyrket rosiner i stor stil af den eftertragtede druesort Moscatel, og de bløde bjergsider er helt dækkede af de lave vinstokke. (læs mere i avisen La Danesa her)

Almunecar

 

Almuñecar er nok den fineste by på hele den spanske solkyst, og hvis man ikke har set byen og dens overflødighedshorn af historiske efterladenskaber, ja så kan det ikke gå hurtigt nok med at komme en tur derhen (læs mere i avisen la Danesa) 

Baena- hjertet af spansk olivenproduktion.

 

(Læs mere i avisen La Danesa her)


 

Tur til saltsøer og fuglereservat

 

Fuente de Piedra ligger i den nordlige del af Málaga-provinsen og er en Spaniens største søer, selvom søen i sig selv ikke er særlig stor. Den kaldes for saltsøen, men er et vådområde med brakvand. Det er det høje saltindhold i vandet, mellem 0,5 og 30 promille, der gør, at flamingoen trives i lagunen. (Læs mere i avisen La Danesa her)

 

Setenil de las Bodegas

 

Forfatter og digter José Manuel Caballero Bonald fra Cádiz beskriver byen som:
”En af de mest forbløffende landsbyer i Andalusien, noget nær et arkitektonisk mareridt, en geologisk forskrækkelse, hvor man finder boliger hugget ud af selve klippen, hvor mennesker lever under enorme granit afsatser som fugle. Det minder om en labyrint".
(Læs mere i avisen "Radio Solymar")
 

Moclinejo

 

Træt af stress og mennesker alle vejne? Så prøv Moclinejo, en lille søvnig landsby oppe i højden, knap 20 minutter fra Málaga. Du kan ikke tage fejl, for når du er fremme ved den gigantiske byportal, der er inspireret af den mauriske byggestil, er du fremme i Moclinejo. Du kan lige så godt parkere bilen først som sidst, for denne lille pueblo blanco er på ingen måde skabt til biler. (Læs mere i avisen La Danesa her)
 

Visit Football

 

VisitFootball.dk er en rejseguide for alle som vil til fodbold rundt om i Europa. hjemmesiden skriver info, gode råd og tips til hvordan du nemt kommer til live fodbold. Især de store klubber som Real Madrid og FC Barcelona skriver hjemmesiden om, men løbende kommer der også guide til alle de spanske klubber og fodboldbyer.

bottom of page