top of page

In a little white-washed pueblo

way down in Southern Spain

where the pace of life's "tranquillo"

and the sun shines away your strain....

 

Torrox Pueblo er en gammel maurisk landsby.

Det er en smule surrealistisk at besøge landsbyen for første gang med de smalle labyrint gader og de ​​gamle mauriske huse, som helt uden logik alligevel skaber et harmonisk hele. Fra husenes altaner hænger overalt et væld af blomster

Byen er et paradoks, hvor gamle sortklædte kvinder stadig sælger deres hjemmedyrkede  grøntsager fra hoveddøren - mens unge senoritas i stramme jeans passerer mens de taler i deres mobiltelefoner. Sent på eftermiddagen må man uden for byen stoppe mens flokke af geder med fyldte yvere krydser vejen på vej hjem til malkning.

Det naturlige samlingssted i Torrox Pueblo er "The Plaza", som ligger helt tæt på vores hus. Nyd en cafe expresso, eller en drink og nogle tapas på en fortovscafé og indhalér den vidunderlige atmosfære. Hvis du kan lide at se på mennesker, er dette stedet at være. Og så er der iøvrigt gratis Wi-fi på de fleste barer.

Torrox har formået at bevare sin hvide mauriske landsbystemning, uden souvenirbutikker- ja selv turisterne synes at være en anden slags turister.

Byen er dog så stor, at man finder mange barer, restauranter, små specialforretninger og supermarkeder og et fødevaremarked hvor man kan handle ind til en lækker middag på terrassen.

Torrox Pueblo

Læs mere her ➜

Se video om byen

bottom of page